perjantai 11. syyskuuta 2015

Joulunmaku kielen päällä

Pakkohan se oli testattavaksi ja maisteltavaksi ostaa kun kaupassa vastaan tuli Fazerin uusi Winter edition -suklaa, joka sisältää kuivattuja karpaloita, mantelia sekä sekoituksen jouluisia mausteita (neilikka, kaneli, kardemumma, inkivääri, muskottipähkinä). Varsinaisena joulusuklaana tätä ei kai varsinaisesti markkinoida, mutta kuitenkin suklaata maistaessa mieleeni tulvahti ensiksi ajatus glögistä ja joulun tuoksuista.. Joulusuklaata siis!
Lasi punaviiniä kyytipojaksi ja eikun maistelemaan..
Suklaa on hyvää, mutta kovin montaa palaa sitä en saattanut syödä. Jouluisen glögiset mausteet ovat senverran voimakkaasti edustettuina (vaikka glögin ystävä olenkin).. Itse suklaan maku jää mielestäni mausteiden alle. Karpaloa löytyy myös palasina suklaan joukosta. Sen kyllä erottaa suklaasta. Mantelin maku jää mielestäni vaisuksi, vaikka onkin havaittavissa (silmilläkin) suklaasta.

Kaiken kaikkiaan kyllä ihan kelpo suklaata, joka antaa jouluisen makuelämyksen maistelijalleen. Sopii herkkupalaksi vaikkapa pikkujoulujen juhlapöytään. Pieninä määrinä mitä mainioin joulumielen tuoja :) Voipi olla jos koko levyn vetäisisi yhteen soittoon saattaisi tämän suklaan maistelut jäädä kuitenkin meikäläiseltä siihen.. ;)
Tältä näyttää itse suklaalevy!

lauantai 5. syyskuuta 2015

Ajatus Joulusta

Syyskuun myötä kesä vaihtui syksyyn. Kesän jäädessä taakse alkoi mieleenikin hiipiä salamyhkäisesti, hiljalleen tunne joulun lähestymisestä. Viikon mittaan olen jo pikkuisen käynytkin kurkistelemassa muihin joulublogeihin ja tänään sitten oli aika kurkistaa tänne omaanikin. Sillä mitäpä sitä kieltämään, ihana ajatus joulusta on jälleen kerran syttynyt sydämessäni! ♥
Laitoin lyhdyn ulos roikkumaan ja sytytin sen sisään kynttilän.
Taianomainen hetki katsella kynttilän liekin lempeää tanssia.
Hengitin syvään syksyistä ilmaa, tunsin syksyisen illan kirpeyden ihollani
ja hymy nousi huulilleni, se on tulossa. Joulu! ♥