perjantai 11. syyskuuta 2015

Joulunmaku kielen päällä

Pakkohan se oli testattavaksi ja maisteltavaksi ostaa kun kaupassa vastaan tuli Fazerin uusi Winter edition -suklaa, joka sisältää kuivattuja karpaloita, mantelia sekä sekoituksen jouluisia mausteita (neilikka, kaneli, kardemumma, inkivääri, muskottipähkinä). Varsinaisena joulusuklaana tätä ei kai varsinaisesti markkinoida, mutta kuitenkin suklaata maistaessa mieleeni tulvahti ensiksi ajatus glögistä ja joulun tuoksuista.. Joulusuklaata siis!
Lasi punaviiniä kyytipojaksi ja eikun maistelemaan..
Suklaa on hyvää, mutta kovin montaa palaa sitä en saattanut syödä. Jouluisen glögiset mausteet ovat senverran voimakkaasti edustettuina (vaikka glögin ystävä olenkin).. Itse suklaan maku jää mielestäni mausteiden alle. Karpaloa löytyy myös palasina suklaan joukosta. Sen kyllä erottaa suklaasta. Mantelin maku jää mielestäni vaisuksi, vaikka onkin havaittavissa (silmilläkin) suklaasta.

Kaiken kaikkiaan kyllä ihan kelpo suklaata, joka antaa jouluisen makuelämyksen maistelijalleen. Sopii herkkupalaksi vaikkapa pikkujoulujen juhlapöytään. Pieninä määrinä mitä mainioin joulumielen tuoja :) Voipi olla jos koko levyn vetäisisi yhteen soittoon saattaisi tämän suklaan maistelut jäädä kuitenkin meikäläiseltä siihen.. ;)
Tältä näyttää itse suklaalevy!

7 kommenttia:

  1. Winter Edition ja punaviinilasillinen kuulostaa hyvältä ja toteuttamiskelpoiselta idealta :P Pitääpä hankkia levy! :)

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköistä! Täytyy testata ensi tilassa :)

    VastaaPoista
  3. Mäkin ostin tuota pari viikkoa sitten ja eilen maistoin muutaman palan. Suklaan maku tai makeus tosiaan jää mausteiden alle, mutta itse ainakin tykkäsin ettei ollut liian makea. Maistui ihan joululta :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)