lauantai 24. lokakuuta 2015

Rottia ja joulukuusia

Törmäsin IKEAlla varsin mielenkiintoiseen joulukuuseen. Eipä tällätavalla koristeltua joulukuusta varmaan kenenkään kotoa tule löytymään jouluaattona, vai löytyykö sittenkin..? Tarjolla oli myös esim. mäyräkoira pehmoleluilla kuorrutettuja puita. Jep, ideoita tietysti nämäkin muiden joukossa. Kieltämättä luovaa.. heh.. ehkä joissain henkilöissä myös kylmiä väreitä herättävää ;)
Varo joulukuusi! Olet pian jyrsitty muisto vain..
Innostuin sitten kuvailemaan vähän enemmänkin noita Ikean joulukuusia. Loput joulukuuset olivatkin sitten "vähän" perinteisemmän koulukunnan koristelutapoja noudattavia :) PS. Harmikseni jäi se mäyräkoirakuusi kuvaamatta..

Perinteistä punaista ja kultaa kuusen oksilla
Lisää punaiseen pukeutuneita kuusipuita

Hopeiset koristeet.
Ps. Yksinkertaisen kaunis tähtivalaisin roikkumassa oikeanpuoleisen kuvan taustalla.

Kultaiset koristeet joulukuusten oksilla.
Ikean tämän vuoden joulussa erottui selvästi lahjapapereiden, sanoisinko jopa glamourmainen tyyli. Tykkäsin kyllä näistä, vaikka perinteisempiä ja yksivärisiäkin lahjapapereita suosin myös.
Tässäpä muutamat lahjapaperinäytteet:
Luksusmaista kiiltoa lahjojen kääreiksi
Bongasin myös aika mielenkiintoisia tähtikynttelikköjä/-valoja. Itseasiassa tykästyin näihin aika paljon. Jotenkin kivoja kaikessa yksinkertaisuudessaan:

Vähän kitschimpääkin koristetta oli tarjolla. Vai mitäs tuumitte osasta näistä seuraavista joulukransseista?

Ja sitten vielä muutamat asetelmat. Ihan kivoja nuo ruukut muuten. Itseltäni löytyykin jo valmiiksi yksi samaa "pitsikuvioista" sarjaa oleva tuikkukippo:
Loppuun yllättäen suosikikseni kohonneet koristevalot. Aluksi katsoin niitä vähän että "hmmm.." mutta sitten aloin pitää niistä ja nyt vähän harmittaa, etten ostanut niitä itselleni. Ehkäpä täytyy vielä tehdä yksi Ikea -reissu lähiaikoina..
Jotenkin viehättävät kaikessa kultaisuudessaankin nämä "joulukellot"..

 Valikoima erilaisia paristoilla toimivia jouluvaloja

4 kommenttia:

 1. Oon jo monta vuotta harmitellut, kun Ikean joulukoristeita ei voi netistä tilata. Tai muutamia pystyi, mutta ei sellaisia mitä olisin itse halunnut. Siellä on monesti ollut kivoja jouluisia lahjapapereita.

  Pakko jossain vaiheessa lähteä Ikeaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi tosiaan mielenkiintoista tietää mikä on heidän logiikkansa tuon asian suhteen mitä tuotteita voi ja mitä ei voi netin kautta tilata. Sitä luulisi, että juuri näillä joulutuotteilla olisi kysyntää sen verran paljon, että niitä kannattaisi postimyynninkin kautta myydä. Ja tosiaan noiden lahjapaperien luulisi juuri olevan sellaisia myyntivaltteja Ikean joulumarkkinoilla..

   Poista
  2. Kävin perjantaina Ikeassa, muttei tullut ostettua mitään. Paperiset lumiukkopussit olisivat kiinnostaneet, mutta nekin jäi ainakin vielä hyllyyn. Muutamia kivan näköisiä palloja siellä oli ja esimerkiksi joulupalloista tehdyt kranssit. Tuli vaan mieleen, että sellaisia voisi palloista tehdä itsekin.

   Katselin myös muutamia lahjapapereita, niin mies sanoi heti että eihän nuo ole edes jouluisia. Paperissa taisi olla lumihiutaleen kuva.

   Poista
  3. Kiva kun pääsit käymään Ikealla! :)
   Tuo joulupallokranssin tekeminen voisikin olla kokeilemisen arvoinen idea!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)