sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Neljäntenä adventtina

Niin se aika sitten otti ja juoksi joutuisasti ja tänään tulikin jo vuoroon neljännen adventtikynttilän sytyttäminen. On ihan uskomatonta ajatella että jouluaatto koittaa jo kolmen päivän ja neljän yön kuluttua..
Ulkona sää on kaukana jouluisesta täällä etelässä, mutta siitä huolimatta olen tänään edelleen tuntenut sydämessäni sitä lämmintä jouluntunnetta, joka viime viikonloppuna alkoi palailla takaisin luokseni oltuaan lähes koko syksyn kadoksissa..

Koska tänäkään vuonna emme tule viettämään joulua täällä omassa kodissamme vaan käännämme nokkamme kohti pohjoista ja synnyinseutujamme, päätimme 4.adventin kunniaksi koristella sekä pikkuiset joulukuuset lastenhuoneisiin että ison joulukuusen olohuoneeseen. Viime vuonna laitoimme olohuoneeseen koristeeksi vain pienen pöytäkuusen, mutta tänä vuonna päätimme olla hieman juhlavampia ja nostimme joulukuusen korkeuden 50 sentistä 150 senttimetriin.

Lastenhuoneet ovat saaneet pikkuiset joulukuuset koristeikseen.
Tässä näytepaloja esikoisen kuusenkoristeista.

Tänä vuonna minulla tuli myös jokin pakottava viehtymys kultaisiin joulukuusenkoristeisiin. Se viehtymys saattoi saada alkunsa Tigeristä löytämistäni kultaisista (sekä punaisista) glitter-koristeomenoista.. Joulukuusemme kantaa siis oksillaan paljon kultaa, mutta löytyy sieltä myös muissa sävyissä joukko sekalaista joulukuusenkoriste seurakuntaa.
Joulukuusemme värimaailma on tänä vuonna selkeästi puna-kultainen.
Jouluhankinnat ja muut aiheeseen liittyvät asiat ovat meillä nyt hoidettuina, kaikinpuolin kunnossa ja ainakin suurinpiirtein napakassa järjestyksessä. Muutama päivä arkea enää edessä ja sitten nautitaan ja tunnelmoidaan. Joulu on melkein täällä ♥

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)