lauantai 12. marraskuuta 2016

Talven ihmemaa

Pakkasenkuorruttamat heinät
Ihanat, lumiset talvipäivät ovat jatkaneet meidän ilahduttamistamme. Marraskuu ei ole tuntunut tänä vuonna ollenkaan niin synkältä ja ahdistavalta kuin yleensä, kiitos siitä lumen ja sen tuoman valoisuuden. Ulos astuessa on tuntunut siltä kuin kävelisi suoraan talven ihmemaahan itsensä pakkasherran saattelemana. Satumaisen lumoavaa!
Satumaisen lumisia yksityiskohtia polun varrelta.
Kovasti ne jo lupailevat muutosta tähän "postikorttimaisema säähän". Tänä viikonloppuna onkin suunnitelmissa reippailla ulkona mahdollisimman paljon. Ottaa energiaa ja voimaa luonnosta niin runsaasti kuin vain mahdollista on. Sen energialatauksen turvin olen sitten ehkä hiukkasen valmiimpi taas kohtaamaan ne mahdollisesti pian saapuvat, vesipisaraiset ja harmaat päivät..
Puunoksat lumen kuorruttamat.

5 kommenttia:

  1. Teillä on upean jouluisia maisemia! Täälläkin lunta on sentti pari. Ei ole viekö edes kolata tarvinnut, vähän lakaista vain. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolalla on tosian mukavasti ollut täällä suunnalla käyttöä! :) Mutta nyt näyttää kyllä pahasti ensi viikon osalta sää sellaiselta, että taitaapa lumikolakin joutaa takaisin varastoon.. :/

      Poista
  2. Lumi tekee kyllä paljon, tulee valoa pimeän ajan keskelle. Siellä lunta näyttääkin olevan tosi kivasti. :)

    -Ruut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sitä lumen tuomaa valoa kaipaakin kovasti tähän pimeään aikaan. Tällä hetkellä lumi on täällä taas vähissä, mutta pidetään peukut pystyssä, että sitä saataisiin taas pian lisää!! :)

      Poista
  3. Erittäin vakava lainatarjous

    Hei
    Olen Simon Durochefort, myönnän lainoja jokaiselle tietylle henkilölle, yritykselle ja yhdistykselle erottamatta rodusta ja maanosasta innokkaasti seuraavien perusteiden mukaisesti:
    Summan valinta: 5 000 - 20 000 000 €.
    Takaisinmaksuaika: 1 - 20 vuotta.
    Palautus on 3 tyyppiä: kuukausittain, vuosittain tai yhden kerran.
    Vuotuinen korko: 3% lainan määrästä.

    Sähköposti: simondurochefort@gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)