perjantai 19. syyskuuta 2014

KäpykranssiTässä viime päivinä on tullut sellainen olo, että haluan askarrella jotakin joulua varten. Tarkemmin sanoen haluan askarrella jotakin kävyistä. Kävyt ovat siis pyörineet mielessäni mun :D

Yksi joulumielen tuoja ja tunnelman luoja on ovikranssi. Ja minä ajattelin, että haluan tehdä ovikranssin nyt sitten niistä kävyistä. Selailin netistä kuvia erilaisista käpykransseista ja löysin jos ja vaikka mitä ihanaa. Jollakin tapaa yksinkertaisen kaunis vetoa minuun ja koska en ole aikoihin ehtinyt askarrella paljonkaan mitään ajattelin ,että paras aloittaa jostakin helpohkosta mallista.

Tähän ihastuin kovasti:
Kuva napattu täältä
Yksinkertainen ja kauniin rosoinen sydänkranssi. Tuossa kuvan puutarhavajan ovessa sattuu olemaan sopivasti pikkusydän kurkkimassa kranssin läpi, mutta ajattelin, että voisin siihen kranssiin itse sitten narulla laittaa jonkun pienen sydämen riippumaan.

Nyt pitäisi sitten lähteä viikonloppuna kävyn metsästykseen. Kotikuusissakin niitä on, mutta haluaisin männynkäpyjä. Eli metsässä rymyämistä tiedossa. Josko nuo säätkin vielä suosivat tänä viikonloppuna. Raportoin sitten myöhäisemmässä vaiheessa, että löytyikö käpyjä ja sainko askarreltua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)