torstai 25. syyskuuta 2014

Lahjaksi saadut värikkäät patterivalot

Teknotunnelmaa!
Siskoni osti minulle värikkäät paristoilla toimivat jouluvalot viime joulun jälkeen alesta. Alestahan noita parhaita löytöjä tekeekin, jos vaan jaksaa enää joulun jälkeen innostua joulusälää etsimään. Usein kun käy niin että se jouluinto pikkuhiljaa alkaa rauhoittua ja laantua itse h-hetken mentyä ohi ja pitkän syksyllä alkaneen valmistautumisen saavutettua huipennuksensa.


Valot vielä paketissa
No, siskoni kun tiesi tämän minun ihastukseni noihin käteviin patterivaloihin niin hän tosiaan minulle vielä yhdet valot osti tammikuussa tulevia jouluja silmällä pitäen. Minulla ei ole ollutkaan värikkäitä jouluvaloja sitten nuoruuden "villien aikojen", mutta jollakin lailla niidenkin vuosien jälkeen olen kuitenkin värivaloja aina katsellut sillä silmällä..

Punaiset patterivalothan minä itse ostin viime joulun alla ja ne tuottivatkin päänvaivaa, kun en aluksi löytänyt niille mitään sopivaa paikkaa. Sellaista missä ne eivät olisi näyttäneet jotenkin liian ronskeilta tai jopa rivoilta..

No, mutta nyt minulla on tosiaan sitten kunnon värivalot ja aion niitä myös käyttää. Tänään sain aikaiseksi avata valopaketin ja kokeilla paristoilla millaiset ne valot käytössä sitten olisivat. Ehkä pientä tekno fiilistä tuli aluksi, mutta vaihdoin sen fiiliksen nopeasti ajatukseen revontulista loimuamassa pakkasyössä.

Valojen lopullista sijoituspaikkaa en vielä tiedä ja en niitä nyt vielä pariin kuukauteen ole käyttöön ottamassakaan (tai no, ehkä reilun kuukauden päästä..) Huvin vuoksi kokeilin kuitenkin kylppärin peilikaapin päälle pienen läpinäkyvän kulhon sisälle niitä ja siellä ne näyttivät ihan hienoilta. Jos aloittaisi tämän värivaloilla leikkimisen sillälailla rauhallisesti ja ovelasta paikasta, etteivät nuo valot kokoajan silmissä värileikittelisi. Vessareissulla olisi sitten semmoista kunnon revontuli fiilistä. No, mutta nähtäväksi jää.. Palaan raportoimaan asiasta joskus sitten marraskuussa kun se tosissaan on ajankohtaista :)
Perheemme pienimmäinen innostui valoista todenteolla


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12926309/?claim=z7hmxquzqa8">Follow my blog with Bloglovin</a>

2 kommenttia:

  1. Aika makeet! :) Kyllä niille vielä sopiva paikka löytyy kokeilemalla. Miten olisi esim. minijoulukuuseen?

    VastaaPoista
  2. Tuo minijoulukuusi onkin hyvä idea!! Vaikkapa keittiöön asetettuna. Voipi olla, että valoille keksittiin juuri mitä parhain paikka :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)