torstai 4. syyskuuta 2014

Sydämessä läikähti, ihana ajatus joulusta..

Viime viikolla se tapahtui. Aamulla herätessäni tunsin sen. Lieneekö valo kajastanut verhojen raosta jollakin tietyllä taianomaisella tapaa, että sai se minussa tuon tunteen heräämään, muistumaan mieleen. Joulu, joulu! Sydämessä läikähti lämpimästi. Tunne joulusta heräsi.

Postiluukustakin kolahti lasku. Tälläkertaa ihan mieleinen. Kotivinkin joululehtien lasku. Sen viitsii maksaakin :D
Jos lasku ylipäätänsä voi olla mieluinen, niin tässä se on ;)

Tänään löysin itseni selailemasta joulublogeja. Ihana huomata, miten ihmisillä on alkanut hiljalleen sydämissään herätä tuo erityinen tunne joulusta. Pikkuhiljaa oli joulublogeihin ilmestynyt taas uusia kirjoituksiakin.
Nyt illalla sytytin kynttilöitä tuikkukuppeihin. Pitkästä aikaa. Oi tuota ihanaa valoa ja tunnelmaa. Tästä se lähtee.. rauhallisesti, hitaasti, asteittain.. Ihana joulun odotus!

2 kommenttia:

 1. Muutama päivä sitten minuakin alkoi yht'äkkiä kovasti jouluttaa. Luin muutamia joulublogeja ja kävin kurkistamassa, mahtaisiko täälläkin jo olla uutta tekstiä. Silloin ei vielä ollut, mutta olipa ihanaa, kun nyt oli :) Kyllä se joulun odotus tästä pikku hiljaa alkaa käynnistyä. Juuri kynttilöiden polttaminen taitaa olla se ensimmäinen askel. Ihanan tunnelmallisia kuvia sinulla, varsinkin tuo viimeinen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista :)
  Näin syksyn saapuessa hiipii se tunne ja ajatus joulusta aina uudelleen sydämeen.
  Tämä odotus juuri on niin ihanaa. Pienin askelin, lähtien juuri siitä tunteesta ja ajatuksesta, kulkea kohti suurta juhlaa!
  Ihania, tunnelmallisia iltoja kynttilöiden valossa, toivottaa Taiga

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)