lauantai 13. syyskuuta 2014

Suklaata!

Suklaata!!!
Lähikaupassa käväistessäni huomasin kassojen vieressä Fazerin "joulusuklaata" tai "winter edition" nimellähän se virallisesti kulkee ;) Kyseessä on siis Fazerin tumma suklaalevy joka on saanut lisämakua omenasta, krokantista ja hasselpähkinöistä. Kiusausta en pystynyt vastustamaan eli pitihän se suklaalevy mukaan napata ja kahvin kanssa sitä sitten maisteltiin.

Odotukset olivat suuret, mutta loppujen lopuksi ei tämä suklaa sitten valitettavasti kuitenkaan mitään värisyttävää makunautintoa tarjonnut. Päällimmäisenä -jopa dominoivana - oli omenanmaku ja itse tumma suklaa. Krokantin ja hasselpähkinän maku jäi reilusti ja vaimeasti taustalle. En välttämättä siis osta uudelleen tätä herkkua - mutta tulipahan maistettua. Käärepaperista suklaa saa kyllä ison plussan. Se näyttää tosi kauniilta!
 Karl Fazer winter edition

4 kommenttia:

 1. Tuota herkkua olen minäkin kaupassa ihaillut varsinkin sen kauniin kääreen takia. Täytyypä joku päivä ottaa se makutestiin. Se perinteinen Fazerin Joulusuklaa (mausteista maitosuklaata, hedelmäpaloja, piparia ja mantelia sisältävä levy) on jo kauan kuulunut jouluuni ja joulunodotukseen. Glögin kanssa tai ilman aivan mainiota.

  VastaaPoista
 2. Kannattaa maistaa, ehkä pidätkin siitä :) Makumieltymyksiähän on niin monta kuin maistajaakin ja toinen voi tykätä, vaikka toinen ei.. Kauniilta suklaalevy tosiaan näyttää ja ainakin ulkonäöllään saa joulutus-tuulelle :D

  VastaaPoista
 3. Mä ostin tuota viime vuonna ja tykkäsin. Yleensä tumma suklaa on melko kitkerää, mutta tuossa en sellaista huomannut. Tänään huomasin Citymarketissa, että noita oli tullut jo taas myyntiin ja samalla oli tullut toinen winter edition/joulusuklaa jossa oli mantelia, kuivattua karpaloita ja jouluisia mausteita. Se tosin oli maitosuklaata.

  VastaaPoista
 4. Pitääkin seuraavalla kauppareissulla napata mukaan levy tuota karpalo/manteli suklaata ja testailla makua sitten :) R-kioskilla olen sitä nähnyt, mutta kiva juttu jos saa jo perusmarketeistakin! Vaikuttaisi kyllä tuo uutuusmaku jouluisen maistuvalta, mutta nähtäväksi sitten jää.. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)