sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Neljäs adventti joulua tulvillaan

"Nyt syttyy neljäs kynttilä, jo joulu sarastaa.." Tänään tuli aika sytyttää neljäs ja viimeinen adventtikynttilä. Pakko sanoa, että jotenkin haikeaa mutta samalla myös aivan ihanaa. Tunnelmallinen matka kohti joulua alkaa kohta olla päätöksessään tältä vuodelta..
Markkinakojujen merta
Kävimme tänään Tuomaan päivän kunniaksi Helsingissä Tuomaan markkinoilla. Hienot markkinat olivat ja kauniita tavaroita ja herkkuja olivat myyntikojut pullollaan. Markkinatorin keskellä oli kaunis karuselli ja lapset kovasti olisivat halunneetkin karuselliajelulle. Jono karuselliin osoittautui kuitenkin niin huikaisevan pitkäksi, että lopulta ajelu sitten jäi toteutumatta..
Karuselli
Joulupukin luokse emme myöskään lähteneet jonottelemaan, mutta iloksemme tapasimmekin joulupukin yllättäen muualla. Menimme pyörähtämään Stockmannille ja siellä yhden nurkan takaa tupsahti joulupukki eteemme. Niin saivat lapset kertoa pukille terveisensä, rauhassa ja sillä hetkellä ilman jonotusta.
 

Joulukuusikauppa kävi myös Tuomaan markkinoilla.
Näistä joulukuusienmyyntipisteistä tulee jotenkin aina ihanan jouluinen olo.
Markkinareissun jälkeen ehdimme käydä myös laulelemassa kauneimpia joululaulujakin. Tulipas jotenkin ihanan jouluinen fiilis tilaisuudesta. Tuomaan päivä aloittaa perinteisesti joulun ja sellainen olo minulle tuli laulutilaisuuden jälkeen, että tästä se meidän joulumme nyt alkaa.

Ps. Ihana yllätys koettiin tänään päivällä kun kuljeskelimme Tuomaan markkinoilla. Alkoi sataa lunta! Niin vain hetkessä muuttui maa täällä pääkaupunkiseudullakin valkoiseksi. Uskaltaisikohan sitä nyt jo todeta, että valkea joulu koittaa sittenkin lähes koko Suomessa.
Tuomaan markkinoilta kotiinpäin ajellessa lumi vain pöllysi tiellä

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanaa tosiaan, kun tänne pääkaupunkiseudullekin saatiin lunta :) Todella mukava lähteä joulupyhien viettoon, kun maa on valkoinen. Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Valkoinen maisema kyllä niin kruunaa tämän joulun! Ihana yllätys kertakaikkiaan. Tunnelmallista ja kaunista joulunaikaa sinulle toivotellen, Taiga

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ne todella olivat! Kunhan vähän vähemmän olisi ollut väkeä liikkeellä ;) Olisi se karuselliajelukin onnistunut :D

   Poista
 3. Kaunis neljän kynttilän kuva ylinnä :) Nyt se on aatto enää yhden päivän päässä. Mukavaa aaton aattoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Tunnelmallista ja mukavaa aatonaattoa sinulle myös!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)