keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Piparkakkuja

Lasten koristelemia piparkakkuja ♥
Meillä on leivottu piparkakkuja jo muutamaan otteeseen ja lisää tullaan vielä leipomaan ennen joulua. Piparkakkujen koristeleminen on yhtä tärkeä asia kuin niiden leipominenkin. Lapset ovat olleet innolla näissä piparkakkupuuhissa mukana. Olenkin antanut heidän rauhassa tehdä ja häärätä. Vuosien varrella olen oppinut hölläämään, ymmärtämään ettei se ole niin nuukaa jos vähän rapatessa roiskuu.. Tekemisen ilo ja yhdessäolo on loppupeleissä tässäkin se tärkein asia jolla on merkitystä. Ja ne muistot joita syntyy ja jotka jäävät elämään sydämen sopukoihin. Muistot, jotka joskus sitten vuosien kuluttua herättelevät rakkaita ajatuksia jouluun liittyen lasteni sydämissä.

2 kommenttia:

  1. Olipa kauniisti koristeltuja pipareita :) Ranskalaiset pastillit sopivat varmasti hyvin piparkakkuihin. En ole koskaan maistanutkaan sellaista yhdistelmää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ranskalaiset pastillit sopivat tosiaan hyvin piparkakkuihin. Antavat kivan pirteää makua, näköä ja lapset tietysti innoissaan kun vähän pientä extraa (tai toisinsanoen karkkia) mukana ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)