torstai 4. joulukuuta 2014

Jouluinen haaste

Joululainen haastoi minut vastailemaan seitsemään jouluiseen kysymykseen. Kiitokset Joululaiselle haasteesta! Tässä tulevat vastaukseni haasteeseen:
Uskonto joulupukkiin tai tonttuihin?
Miksipä ne eivät voisi olla totta.. Vaikkapa vain hetkisen, jouluisissa haaveissamme.
Päivittäin, näin joulun alla tulee lasten kanssa juteltua tontuista, jotka kurkkivat milloin ikkunoiden takana tai vilahtelevat metsäpoluilla. Joskus ne myös jättävät pieniä jälkiänsä vastasataneeseen lumeen.

Jos vastasit ensimmäiseen kysymykseen kyllä, niin kirjoitatko joulupukille?
Kuiskaan toiveeni ääneen ilmaan. Ehkä joku ne sitten kuulee..

Onko kinkku joulupöydän kunkku vai selviätkö ilmankin?
Kyllä, on se. Myös kinkun paistaminen on tärkeä joulurituaali.

Noloin saamasi lahja tai lahjaan liittyvä muisto?
Ei sellaista ole ollut.

Onko jokin lahja jäänyt käyttämättä ja kaapin perälle notkumaan?
Voi olla, että jotkin lahjat ovat joskus jääneet vähemmälle käytölle. Toisaalta olen elämäni aikana huomannut, että jokin esine joka joskus tuntui ehkä turhalta voi jossain toisessa elämänvaiheessa olla hyvinkin hyödyllinen. Nykyään saamani joululahjat ovat aikalailla niitä mitä salaa toivoinkin.. ;)

Milloin ja millä tavalla koristelette joulukuusen?
Joulukuusi koristellaan aatonaattona illansuussa. Siinä on monenlaisia koristeita vuosien varrelta. Muutama todella tärkeä. Vaikka monenlaista joulukoristetta kuusesta löytyy on se kuitenkin värimaailmaltaan suhteellisen harmoninen. Hopeista lametta täytyy aina ehdottomasti olla kuusessa. Tykkään kovasti olkikoristeista sekä vintage henkisistä koristeista.

Ostatko kotiin joulukukkia: hyasintti, joulutähti vai joku muu? Mikä on joulukukkasi?
Ostan. Tulilatvan, valkoisena tai punaisena fiiliksen mukaan. Joulutähden samalla fiilispohjalla kuin tulilatvankin. Tykkään myös kaikenlaisista jouluisista kukka-asetelmista. Hyasintin tuoksu saa aina jouluiset ajatukset läikehtimään sydämmessä. Joulukaktus on myös todella kaunis kukkiessaan.
Joulukukkani on joulutähti. Se on ehdottomasti oltava jouluna.

Haaste tulisi laittaa eteenpäin seitsemälle muulle bloggaajalle. Minä kuitenkin päätin heittää haasteen vapaasti otettavaksi juuri sinulle, joka juuri luit tämän tekstini :)
Jos haluat, voit jättää kommentin haasteen vastaanottamisesta tähän postaukseeni.
Mielelläni tulen lukemaan jouluisia vastauksiasi blogiisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)