maanantai 3. marraskuuta 2014

Ensimmäiset jouluvalot viritelty

Tuuli puuskuttaa ulkona ja sadepisaroita ropsahtelee ikkunalasiin. Tänään alkoi ahdistaa niin todella paljon tämä synkkä, sateinen ja pimeä päivä että virittelin iltapäivällä ensimmäiset jouluvalot valaisemaan tänne sisälle. Hienovaraisesti ja melko huomaamattomasti vielä tässä vaiheessa ne esiin laitan eli lyhdyn sisälle tämä pikkuruinen patterivalosarja sujahti.. Sieltä se kuitenkin luo nyt tuikettaan kynttilöiden kaverina tähän mustaan iltaan. Lohduttaa valollaan.

2 kommenttia:

 1. Kivan näköistä. Taidanpa minäkin viritellä tuollaiset pikkuvalot niin kuin alkupaloiksi. Tähän asti olen polttanut pelkästään kynttilöitä. Pikku hiljaa alkaa niitä varsinaisia jouluvalojakin ihmisten pihoille ilmestyä. Kyllä se mieltä piristää, kun saa vähän lisävaloa tähän pimeyteen. Tänään tuli meilläkin vettä taivaan täydeltä ja maalailin mielessäni kauhukuvia, jospa sää on joulunakin tällainen. Toivottavasti ei kuitenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Alkupaloiksi juurikin nuo pikkuvalot ovat kivat. Tästä sitten pikku hiljaa aletaan rakennella "suurempaa kokonaisuutta" ;)
   Todellakin on ollut nyt niin pimeää ja kosteaa, että sielu janoaa noita valoja ilahdutukseksi tähän harmauteen. Ajattelin ,että viikonloppuan voisi uloskin viritellä vähän valoa loistamaan..
   Niin, ja toivon todella ja hartaasti että tänä jouluna ei vettä tulisi sillä volyymillä niskaan kuin viime vuonna.. huh!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)