torstai 20. marraskuuta 2014

Joulukukat joulun kruunaa

Joulu ei tunnu joululta ilman joulukukkia. Niinkuin minkä tahansa muunkin juhlan, niin myös joulun kruunaa kauniit kukkaistutukset ja -asetelmat. Tänä vuonna jälleen kerran ensimmäinen joulukukka hankintani oli tulilatva. Olen yleensä ostanut kirkkaanpunaisen tulilatvan, mutta tälläkertaa halusin kokeilla valkoista. Ehkä kaipaan valkoista väriä sisälle valaisemaan kun ei sitä tuolla ulkona näy..
Keittiönpöytä sai tulilatvan kaunistuksekseen.
Tulilatva on helppohoitoinen kukka, joka kukkii melko kauan. Se viihtyy niin valoisassa kuin puolivarjoisassakin paikassa. Kastella tarvitsee vain niukasti ja on hyvä antaa mullan kastelukertojen välillä jopa hieman kuivahtaakin.
Tulilatva pullollaan kukkia ja nuppuja

2 kommenttia:

  1. Tämähän voisi sitten minunlaisellani antiviherpeukalollakin pysyä hengissä :) Hyasintteja ja amaryllis tekisi mieli hankkia, ehkä myös joulutähti, jos löytyy esimerkiksi pinkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tulilatvaa! Väreissä on valinnanvaraa ja saa myös glitterillä kuorrutettuna :D Itseasiassa täytyy sanoa, että sellaista vähän katselinkin sillä silmällä, mutta päädyin lopulta kuitenkin "tavis" versioon.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)