keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Iltaa odotellessa..

Mikä ihanuus odottikaan tänään postilaatikossa <3
En millään malttaisi odottaa iltaan, kun talo hiljenee ja saan aivan rauhassa, yksin keskittyä tähän tänään tulleeseen, minun tämän vuoden ensimmäiseen joululehteeni. Jo kansi on niin houkutteleva, että mitä sisäpuolelta mahtaakaan löytyä! En ole vielä edes kurkkinut, haluan pitkittää odotuksen nautintoa iltaan saakka..

Illalla sitten käperryn sohvan nurkkaan viltin alle, kynttilät palamaan, lämmintä glögiä ja "pari palaa" suklaata käden ulottiville. Kaikki muu saa hetkeksi unohtua kun sukellan sisään joulun maailmaan <3 Se hetki on vain minua varten!

8 kommenttia:

 1. Onnekasta ja tunnelmallista joulunajanodotusta sinulle, nautin itsekkin juuri samaisesta lehdestä ja onpa kuppi höyryävää glögiäkin pöydän reunalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Ihanaa ja tunnelmallista joulunodotusta myös sinulle :)

   Poista
 2. Itsekin juuri tänään kassalle jonottaessani huomasin tuon lehden, mutta en voinut sitä sen tarkemmin tutkiskella. Ihana kansikuva kiinnitti huomioni. Täytyykin tutustua lehteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lehteä lämpimästi! Se oli kaunis, tunnelmallinen ja perinteinen. Vei ajatukset jouluisiin tunnelmiin, hetkeksi irti arjen kuvioista..

   Poista
 3. Ihastuttava kansi! Viime vuoden joululehti ei muistaakseni herättänyt oikein jouluisia fiiliksiä, onneksi nyt asia näyttänee korjaantuneen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en yhtään tykännyt viime vuoden Kotivinkin joululehden kannesta. Se oli synkkä ja oikeastaan jouluton. Mutta toisin on todellakin nyt! Eikä pelkät kannet vaan myös sisältö sai hyvälle ja jouluiselle tuulelle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)