perjantai 3. lokakuuta 2014

Joulukortti pohdintaa..

Tämän suloisen nallekortin sain jokunen joulu sitten.
Tulee ihan oma perheeni mieleen tuosta kortin ihanasta touhu ja tohina tunnelmasta :)
Joka vuosi pohdin samaa asiaa: tekisinkö joulukortit itse vai ostaisinko ne? On jouluja kun olen kortit itse tehnyt ja on jouluja, kun olen kortit käynyt valmiina ostamassa. Viime vuosina on ollut myös jouluja kun tavallaan teen kortit itse mutta tavallaan joku toinen ne kuitenkin valmiiksi minulle tekee. Eli käytännössähän tämä tarkoittaa sitä, että ollaan itse napattu valokuva (lapsista) ja sitten siitä esim. Ifolorilla teetetty joulukortit. Joulutervehdyksen lähettäminen esim. tekstiviestillä, sähköpostilla tai muualla somessa on myös ihan mukava juttu. Ja sitäkin on tullut harrastettua tuon perinteisemmän korttitouhun ohessa.

En vielä tiedä mikä on tilanne tänä vuonna joulukorttien suhteen. Aina ensin mietin tuota "alusta loppuun itsetehtyä" -kortti vaihtoehtoa. Siinä tapauksessa homma pitäisi kyllä aloittaa pikkuhiljaa jo nyt.  Lopulta olen sitten kuitenkin kiireellä joulukorttiostoksilla päivää ennen viimeistä joulukorttien postituspäivää.. No, mutta katsotaan miten tänä vuonna käy.. ;)

Jokatapauksessa kortti kun kortti, niin se on aina ihana saada ja myös ihana lähettää!

2 kommenttia:

 1. Vallan ihastuttavan kortin olet saanut. Itsellä myös halu askarrella itse, mutta monesti se jää kiireen alle ja kaikki saavat kortin suoraan kirjakaupasta ostettuna.
  Viime vuonna keksimme kuvata perheemme joulun photobooth-tyyliin ja korteista tuli hauskoja. Tänä vuonna oli jo taas askarteluidea mielessä, mutta sainkin idean tuosta korttisi kuvasta ja koko perhe lähti taas innolla mukaan. Kiitos siis tästä postauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla että korttini toimi inspiraation lähteenä! :)
   Hauska idea myös tuo joulukorttien kuvaus photobooth-tyyliin!
   Tunnelmallsita joulunodotusta!
   - Taiga

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)