keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Ne joulukalenterit!

Vaikka jouluihmiseksi tunnustaudunkin, niin on vähintään yksi asia jouluun liittyen jonka toivoisin olevan toisin. Tarkoitan markettien joulukalentereita. Ja ei mitä tahansa joulukalentereita vaan niitä isoja ja kalliita, jotka ilmestyvät liioittelematta jo syys-lokakuun vaihteessa parhaalle paraatipaikalle pääkäytävän viereen lähelle leluosastoa.

Huh! Siitä sitten seuraavat pari kuukautta mennään lasten kanssa ohi ja lasten suusta kuuluu: "Saanko, saanko. Jooko äiti. Tää on niin hieno!" Kalentereita sitten tuijotellaan ja hypistellään ja anelevasti katsotaan äitiin, että ostaisit nyt! Ovelaa toimintaa kauppiaalta tuo kalentereiden sijoittelu  ja vähemmän mukavaa vanhemmalle.. Jos johonkin syrjempään ne kalenterit siellä kaupassa, niin tämä äiti kiittäisi!
Tässä niitä nyt on...!

2 kommenttia:

  1. Onneksi meidän pikkupojat on jo sen verran isoja (9 ja 6), että ovat jo niin monta vuotta kuulleet sen "tajuttoman kalliita turhakkeita ja muutama lego-pala", ettei pyyntöjäkään enää tule. Päinvastoin itse kritisoivat ohimennessään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se onneksi on, että kyllä jossain vaiheessa lapset ymmärtävät asian ja antavat olla. Turhan houkuttelevia noista vain on tehty ja mikäs siinä, jos se hinta olisi kohtuullinen, mutta kun ei..!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)