tiistai 11. marraskuuta 2014

Uusi joulumuki tuli taloon

Niin siinä sitten kävi, että kauppareissulla sorruin taas ostamaan yhden uuden joulumukin. En vain voinut vastustaa kiusausta. Se muki oli niin ihana!

Itseasiassa mukin sai vanhin lapsemme omakseen. Hän on kovasti halunnut ihka oman joulumukin -onhan äidilläkin pari"vain äidin omaa joulumukia".. ;) - ja vaikka joulumukeja riittääkin täällä kotosalla kaikille jo entuudestaan niin oma mikä oma! Sanoinkin sitten, että pidä mukista hyvä huoli niin voit sitten joskus tulevaisuudessa omille lapsillesi sitä näyttää ja kertoa ehkä monta mukavaa tarinaa siinä ohessa..
Tässä se muki nyt sitten on.. ihanaa talvimenoa tulvillaan!
Kyseessä on Prisman House-kokoelman "Ensilumi"-muki. Mukia löytyy myös toisessa sävyssä ja vähän erilaisella kuvituksella. (Se oli myös kaunis!) Mukin on suunnitellut Lotta Nieminen. Mukia kuvailtiin näin tunnelmallisin sanoin: " Ensilumi! Lasten iloiset askeleet jättävät jäljet tuoreeseen hankeen, kun he kiiruhtavat pulkkamäkeen. Lumi narisee ihanasti kenkien alla ja eläimetkin kömpivät koloistaan ihmettelemään valkoista joulua". Lotta Nieminen on kuvittanut Houselle suloisen ja värikkään joulumalliston, joka pitää sisällään paljon muitakin kauniita tuotteita kuin nämä mukit.

No, lähti sitten kauppareissulta mukaan jotain muutakin eli pieni, jouluinen kulho. Sellainen onkin minulla ollut etsinnässä. Tässä Sanna Kangasniemen suunnittelemassa Hanna-sarjassa oli myös aivan ihanat glögimukit.
Jotain lapsuuteni joulua tästäkin kulhosta löytyy..
Väliaikaisesti kulho pääsi namien säilytysastiaksi.. ;)

4 kommenttia:

  1. Minäkin katsoin tätä mukia:) Tuo joulukulho on kyllä aivan hurmaava, siinähän voisi olla vaikka puuroa:) Kestääköhän se uunia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin myös ajattelin, että näistä kulhoista tulisi aivan ihanat joulupuurokulhot! :) Hinta oli kohdillaan, eli saatan minäkin hakea vielä lisää näitä Prismasta!
      Ehdin jo tarran irrottaa pohjasta, mutta mielestäni tämä oli uuninkestävä. (Takuuvarmasti ainakin Mikron ja astian pesukoneen kestävä.)

      Poista
  2. Voi että.. tekee mieli ostaa omillekin pojilleni omat joulumukit :) kuulostaa niin kivalta! Kaunis on tuo kulhokin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä muki oli kyllä niin ihastuttava. Täynnä lumista touhua ja tohinaa :) Lapset varmasti tykkäisivät! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)